Kampanjer

Neptun badvarme Neptun DynastySpas Neptun Jubileumsfolder Neptun Jubileumsspa Jubileumskatalogen 26 – 2016 Neptun Kampanjblad Neptun Familyspa 2017
Se fler kampanjer


BADKAR I LAGER FÖR OMGÅENDE LEVERANS >>

Bläddra i vår nya jubileumskatalogen 26 – 2016 >>


Välkommen till oss!

 

 

Vi på Svenska Neptun AB vill önska dig välkommen till vår värld av hydromassage med ett spännande sortiment av massagebadkar och utomhus SPA. Vi är stolta att kunna presentera vårt kvalitetsmässigt bästa sortiment någonsin.


Svenska Neptun AB är ett av de äldsta företagen i branschen. Vi har ett högklassigt sortiment av badkar, bubbelbad, massagebad, spabad och utomhus SPA. Sedan starten 1991 har vi under årens lopp hela tiden utvecklat och finslipat vårt koncept

KVALITE FUNKTION DESIGN
 

År 2011 firade vi vårt stora 20-års jubileum, med bla ett specialdesignat fristående badkar designat av Simon & Tomas.

Vår tanke och filosofi är att Du under många år skall kunna njuta av vår produkt och känna välbefinnande och avkoppling på ett komfortabelt och tryggt sätt. Den rikliga standardutrustningen i ett Neptun massagebadkar är ofta tillval hos andra fabrikat.
 
I vårt breda sortiment finner Du självklart en produkt som passar just Dig och Din familj. Genom vårt rikstäckande nätverk av återförsäljare och service finns vi alltid nära Dig.

Väl mött!

Per Adolfsson med personal